PEDIGREE® Nieuwsdienst

PEDIGREE® houdt je graag op de hoogte van relevante ontwikkelingen van haar producten, diensten en activiteiten. Géén wekelijkse e-mails vol algemene informatie dus, maar hooguit een keer per maand een nieuwsbrief. Speciaal afgestemd op de levensfase van jouw hond.

Productinformatie en probeerverpakkingen

Zo informeren wij je bijvoorbeeld graag als onze producten veranderen of als er nieuwe producten geintroduceerd worden. Ook laten we het je weten wanneer je een gratis probeerverpakking kunt aanvragen via de website of er een aantrekkelijke actie loopt in supermarkten, dierenspeciaalzaken en tuincentra.

Direct afmelden

Niet onbelangrijk voor veel consumenten: je kunt je eenvoudig afmelden. Onderaan elke nieuwsbrief zit een knop waarmee je je direct kunt afmelden. Jouw e-mailadres komt op onze zwarte lijst te staan en we sturen je geen nieuwe e-mails meer.

Meer informatie van Mars hondenvoedingsmerken

Met dezelfde insteek communiceert Mars vanuit haar andere hondenvoedingsmerken. Mocht er relevant nieuws voor jou en je hond van bijvoorbeeld Cesar® of Frolic® zijn, dan houden wij je daar ook graag van op de hoogte. Je zal hier hooguit enkele keren per jaar een mailing van ontvangen. Daarvoor vragen we natuurlijk eerst even jouw toestemming. Ook hiervoor geldt: je kunt je eenvoudig afmelden aan de hand van elke mailing.

Vanzelfsprekend kost het je niets om gebruik te maken van de PEDIGREE® Nieuwsdienst (en informatie van andere Mars producten, diensten of activiteiten).

Interesse?

Meld je snel en eenvoudig aan middels het inschrijfformulier. Er worden slechts enkele gegevens van je gevraagd.