Kwaliteit hondenvoeding voor alle gezonde honden

Bij PEDIGREE® vinden we het belangrijk om verantwoordelijk met honden om te gaan. Daarom besteden we veel tijd aan onderzoek naar de behoeften van honden.
decodog

Voor alle honden

Honden zijn ontzettend belangrijk voor heel veel mensen. Ze zijn de beste remedie tegen stress en eenzaamheid, zorgen ervoor dat je in beweging komt, beschermen je huis en helpen kinderen in hun emotionele ontwikkeling. We hebben ongelooflijk veel aan honden te danken. En daarom is het ook zo belangrijk om verantwoordelijk met honden om te gaan.

Ons hele leven draait om honden. Van de tijd en zorg die we er op het PEDIGREE® Centrum in Waltham, Engeland, aan besteden om honden echt te leren begrijpen, tot het wereldwijd ontwikkelen van nieuwe producten... en de kwispelstaarten die ons enthousiast begroeten als we 's avonds thuiskomen. Door al onze aandacht gericht te houden op datgene wat het beste is voor honden, kunnen we de juiste voeding en de lekkerste tussendoortjes ontwikkelen en staan we in nauw contact met de hondenliefhebbers die deze producten kopen.