Acties

Bekijk hieronder alle recente acties van PEDIGREE®!

Wil je graag op de hoogte worden gehouden van het laatste nieuws en lopende acties? Meld je dan hier aan voor de gratis PEDIGREE® Nieuwsdienst en ontvang enkele keren per jaar een mailing met handige informatie, speciaal afgestemd op jouw hond!

Dieren voor dierendag

PEDIGREE® en WHISKAS® doneren 1 miljoen maaltijden

Geplaatst op 03-09-2013

Veel baasjes doen jaarlijks tijdens Dierendag op 4 oktober iets extra’s voor hun hond of kat. Bijna iedereen geeft zijn huisdier dan wel een speeltje, een speciale verwenmaaltijd of een lekkere honden- of kattensnack. Er zijn echter ook nog duizenden honden en katten in Nederlandse opvangcentra die geen baasje hebben… Om ook deze kwetsbare asieldieren niet te vergeten, doneren PEDIGREE® en WHISKAS® tijdens Dierendag samen 1 miljoen maaltijden.

Vier winnaars jaar lang gratis DentaStix!

Geplaatst op 12-03-2013

Via de officiele Pedigree-facebookpagina kon een jaar lang gratis Pedigree® DentaStix® gewonnen worden. Deze speciale actie tijdens de Maand van de Gebitscontrole trok dusdanig veel aanmeldingen dat we het aantal winnaars hebben verhoogd en maar liefst vier keer een jaar lang gebitsverzorgende tussendoortjes weggeven.

Februari: Maand van de Gebitscontrole

Geplaatst op 01-02-2013

Heeft jouw huisdier last van gebitsproblemen? Een verwaarloosd gebit kan ernstige gevolgen hebben, zoals het verlies van tanden of zelfs ontstekingen in belangrijke organen. Om het belang van gebitsverzorging onder de aandacht van huisdiereigenaren te brengen, organiseren dierenartsen, PEDIGREE® en WHISKAS® jaarlijks in februari de 'Maand van de Gebitscontrole'.

MAALTIJD-VOOR-MAALTIJD ACTIE VOOR ASIELDIEREN

Geplaatst op 01-10-2012

Pedigree en Whiskas doneren in de week van Werelddierendag een maaltijd aan het asiel (aangesloten bij de Dierenbescherming) per verkochte maaltijd in de AH-supermarkt.

Vergeet je 4 oktober, werelddierendag niet?

Geplaatst op 19-09-2012

Maak jij er voor je hond ook dit jaar weer een bijzondere dag van? Ga je met hem extra wandelen en mag hij lekker in het water spelen... Of maak je een heerlijke hondentaart met brokjes, natvoer en snackjes voor hem?

Reclame Pedigree droge brokken

Nieuwe PEDIGREE-reclame op TV!

Geplaatst op 13-08-2012

Vanaf vandaag, maandag 13 augustus, is de nieuwste PEDIGREE-commercial op televisie te zien. Hierin vertellen we in het kort wat er vernieuwd is aan de droge brokken van PEDIGREE.

Primeur: Facelift voor Pedigree.nl

Geplaatst op 20-07-2012

De vaste bezoekers is het niet ontgaan. De website van PEDIGREE® heeft een ware facelift ondergaan. In de schappen in de winkel is het nieuwe uiterlijk al zichtbaar op de zakken droogvoer en de blikken natvoer. Deze lijn trekken we nu ook online door. Maar niet alleen het uiterlijk is verbeterd en opgefrist, ook op inhoudelijk vlak is er veel veranderd. Het nieuwe PEDIGREE.nl komt de hondenbaasjes tegemoet met uitgebreide productinformatie en voedingsadvies, maar ook met handige en praktische tips om jouw hond te trainen.

Tussendoortje

Tijd voor een tussendoortje: korting op PEDIGREE®-tussendoortjes

Geplaatst op 25-06-2012

Binnen het huidige voedingsadvies van honden- en kattenvoer is iedere dag prima ruimte voor een tussendoortje. Met zo’n tussendoortje geef je jouw hond of kat niet alleen iets lekkers en verantwoords, je bouwt ook een hechtere band op met jouw huisdier. Om huisdieren ook van de zomer- en vakantieperiode te laten genieten, start nu de actie Tijd voor een Tussendoortje. In veel supermarkten, dierenspeciaalzaken en tuincentra zijn er daarom speciale kortingsacties op PEDIGREE®-tussendoortjes. De actie ‘Tijd voor een Tussendoortje’ speelt (zolang de voorraad strekt) in de maanden juni, juli en augustus. PEDIGREE® organiseert dit samen met de bevriende merken van Mars Petcare: FROLIC®, WHISKAS®, CATISFACTIONS® en KITEKAT®.