Artikelen zoeken

Leeftijd

Onderwerpen

Zorg voor de gewrichten van je hond

Gewrichten

Een gezonde hond is een blije hond. Hier vind je alles wat je weten moet over hoe je je hond gezond houdt. Je komt alles te weten over vaccinaties, het behandelen van vlooien en wormen en je ontdekt hoe je kunt zien dat er iets niet in orde is met je hond.

Zorg voor de gewrichten

Verlicht de stijfheid van je hond door hem Pedigree Souplesse te geven

Honden groeien heel snel – de reuzenrassen vermeerderen in lichaamsgewicht met een factor van meer dan 100 in hun eerste levensjaar. Dit betekent dat de botten, banden en kraakbeen waaruit de gewrichten van je hond bestaan misschien niet genoeg tijd krijgen om sterk te worden voordat ze aan de inspanning van rennen en springen worden onderworpen. Dus na een paar jaar wordt een hond aanzienlijk langzamer. PEDIGREE® Souplesse is een verzorgende snack die CPA Complex bevat. Dat is een unieke mix van natuurlijke ingrediënten, waarvan het wetenschappelijk bewezen is dat ze gewrichtsstijfheid kunnen voorkomen en gewrichten gezond kunnen houden, als je de snack dagelijks geeft. PEDIGREE® Souplesse tussendoortjes om te verzorgen, bevatten:

  • omega 3 (bevordert de flexibiliteit van de gewrichten);
  • groenlippig mosselpoeder (een rijke bron van chrondroïtine, dat bouwstenen voor gezonde gewrichten helpt leveren);
  • glucosamine (natuurlijk gewonnen uit schelpdieren, voor de dagelijkse opbouw gewrichtsweefsel); en
  • methionine dat het lichaam helpt regenereren.

In zes weken naar een veerkrachtige hond

Om te zien welk verschil het gebruik van PEDIGREE® Souplesse kan maken, kun je je hond het beste iedere dag een stick geven. Na ongeveer zes weken kan je al verbetering beginnen te zien in de beweeglijkheid van je hond.