Artikelen zoeken

Leeftijd

Onderwerpen

Verwijder tandsteen bij je hond met PEDIGREE® DentaStix®

Hond met dentastix

We weten dat het lastig kan zijn om iedere dag de tanden van je hond te poetsen. Daarom hebben we PEDIGREE® DentaStix® ontwikkeld. Het is wetenschappelijk bewezen dat als PEDIGREE® DentaStix® als dagelijks onderdeel van de gebitsverzorging wordt gebruikt, het tandsteen bij je hond tot 80% kan helpen verminderen — de grootste boosdoener bij ontstekingen aan het tandvlees. Het product heeft een unieke X-vorm en door de speciale textuur reinigt het tussen de tanden en langs het tandvlees.

PEDIGREE® DentaStix® is verkrijgbaar in diverse maten voor verschillende honden (kleine, middelgrote en grote). En hij smaakt niet alleen lekker, een middelgrote stick bevat slechts 77 calorieën en heeft maar 1,5% vet, perfect dus voor een dagelijkse portie.

Hoe werken de PEDIGREE® DentaStix® kauwsticks?

Mechanische beweging

DentaStix® van PEDIGREE® hebben een unieke X-vorm en door de zacht schurende werking verwijderen DentaStix® van PEDIGREE® tandaanslag en je hond blijft er langer op kauwen. Door het kauwen wordt er speeksel geproduceerd, waardoor de tandaanslag en voedselresten van de tanden weggespoeld worden. Je hond helpt op die manier zelf mee tandsteen te verwijderen.

Actieve ingrediënten

De chemische reiniging wordt veroorzaakt door de actieve ingrediënten (zinksulfaat en Natriumtripolyfosfaat) in de kauwstaaf. Zo gaan ze omzetting van tandplak in tandsteen tegen en zijn daarnaast ontstekingsremmend. Zelfs na het eten blijft de reiniging doorwerken!

Zo helpt Dentastix met het verwijderen en bestrijden van tandsteen en tandplak bij je hond