Artikelen zoeken

Leeftijd

Onderwerpen

PEDIGREE® DentaFlex®, voor een extra grondige reiniging

pedigree dentaflex

Dat tandvleesontstekingen bij honden beginnen met tandplak wist je waarschijnlijk wel. Maar wist je ook dat de plak die de meeste schade aanricht de plak is die ophoopt dichtbij de tandvleesrand? PEDIGREE® heeft daarom DentaFlex® ontwikkeld, een kauwstaaf die speciaal ontworpen is om juist deze schadelijkste plak te verminderen…

Tweemaal per week DentaFlex®: bewezen effectief

PEDIGREE® DentaFlex® is ontwikkeld door de specialisten in gebitsverzorging van PEDIGREE®, in samenwerking met de dierenartsen en voedingsdeskundigen van WALTHAM®. Het is wetenschappelijk aangetoond dat tweemaal per week PEDIGREE® DentaFlex® de vorming van tandplak en tandsteen vermindert daar waar dit het belangrijkst is: langs de tandvleesrand. De revolutionaire textuur buigt om de tanden en helpt zo de opbouw van tandplak en tandsteen tot de tandvleesrand verminderen.

Dentaflex icons

Bekijk DentaFlex video

Extra lang kauwplezier

Dankzij de unieke mix van granen en de flexibele textuur kunnen honden lekker lang van PEDIGREE® DentaFlex® genieten. Met zijn unieke formaat en vorm komt deze nieuwe kauwstaaf bovendien tegemoet aan de natuurlijke behoefte van een hond om langdurig op iets groots te kauwen. PEDIGREE® DentaFlex® is vetarm en bevat geen toegevoegde suikers of kunstmatige kleur- en smaakstoffen.

Aanvullende gebitsverzorging

PEDIGREE® DentaFlex® is ideaal om het gebit van je hond tweemaal per week te verzorgen. Voor aanvullende dagelijkse gebitsverzorging zijn er bovendien de vertrouwde PEDIGREE® DentaStix®. Deze hebben een kleiner formaat en zijn bij dagelijks gebruik eveneens bewezen effectief.

Aanhoudende slechte adem of bloedend tandvlees?

Dit kan duiden op tandvleesproblemen bij je hond. Ga in dit geval even met je hond naar de dierenarts. Ook als je niet direct iets merkt van tandvleesproblemen, is het aanbevolen om de tanden van je hond om de zes maanden te laten controleren door je dierenarts. In combinatie met een goede mond- en tandhygiëne help je zo het gebit van je hond gezond te houden.